Hulp nodig met WordPress?

WordPress development in Bonaire

Heb je aanpassingen nodig voor je website of stuit je op problemen waar je zelf niet uit komt? Neem contact met mij op en ik help je op weg.

Waarme kan ik je helpen?​

Een groot deel van de websites draait op WordPress en door het toegankelijke karakter van WordPress, zijn er veel mensen die een website zelf bouwen met behulp van een blok-editor of iets dergelijks.

Maar vaak wil je net iets wat het thema niet biedt, of heb je een plugin, die net niet 100% biedt wat jij wilt. Of heb je gewoon even extra hulp nodig, zodat je zelf weer uit de voeten kunt.

Bij dit soort problemen kun je met mij contact opnemen en zorg ik ervoor dat je probleem opgelost wordt.

Aanpassingen

Aanpassingen aan de achterkant van je website. Denk aan een stukje code voor een extra functie, wat custom CSS voor de styling, een custom field voor je page editor ofeen stukje PHP voor extr functionaliteit.

Plugins

Het verbeteren van een bestaande plugin, om deze naar jouw wensen te laten werken, of het uitbreiden van een bestaande plugin, of het maken van een nieuwe plugin.

Thema

Een child theme maken, zodat je aanpassingen niet verloren gaan bij een update. Of je hebt al een child theme, maar je wilt hier functies of styling aan toevoegen of aanpassen.

Over mij

Mijn naam is Sander van der Windt en ik woon meerdere jaren op het prachtige Bonaire. Ik werk sinds 2018 met veel plezier met WordPress.

Voorheen bood ik mijn diensten aan als website bouwer, maar omdat ik naast mijn zzp-werkzaamheden een baan heb, biedt ik mij nu aan voor kortere projecten en eigenlijk vind ik dat het leukste. Ik wordt er oprecht blij van om problemen op te lossen met code. Heerlijk om mijzelf op een puzzel te storten en de oplossing te zoeken of te schrijven.

Blog

Personaliseer je WordPress login pagina

Geef je WordPress Login Pagina een persoonlijk tintje! Vervang het standaard WordPress logo op je login pagina eenvoudig met je eigen afbeelding. Creëer een child theme, upload je logo, en voeg een snelle code toe via de thema-editor. Maak je login pagina uniek zonder extra plugins!
LEES VERdER
An old car in a colorful street.

Maak kennis met de WPKenteken plugin

Maak kennis met WPKenteken, ideaal voor je auto-gerelateerde WordPress-site! Vereenvoudig het invullen van auto-details met deze integratieve plugin voor Contact Form 7, Ninja Forms, en WP Forms. Profiteer van realtime Nederlandse voertuiggegevens en pas je weergave aan. Lichtgewicht en efficiënt.
LEES VERdER

Interesse?

Scroll naar boven